Witamy na forum -nG-
->Nick
sensey
->Imię
Paweł
->Staż grania w JKJA
półtorej roku
->Wiek
22
->Kontakt
8130965 (gg) xfire ( pawlooo)
->Dlaczego nG
che do was dołączyć ponieważ jesteście mocnym klanem macie dobrych graczy , macie dobrom atmosfere potraficie sie dobrze zachować na serwie ... jeszcze nikogo nie zauważyłem żeby na kogoś wyzyłwał na serwie i tak ma być spokojnie bez nerwów
->Krótka historia
...zaczęło sie to jakieś półtorej roku temu grałem na modzie tam grałem jakiś pół roku byłem tam w róznych klanach ... ale nie pamietam juz iuch nazw ... aa jednym z nich był DoTF .
Po pół roku postanowiłem spróbować sił na basejce i tam też gram do dzisiaj gram na basejce ponieważ podoba mi sie tryb TDM i Dual , byłem na basejce w klanach / team takich jak : njc , sentin3ls , DoW ... nie zamierzam jak narazie kończc z grą jkja poniwarz za bardzo mnie wciągła ta gra ... jedyna gra jaką mam zainstalowaną na kompie ... no i to tyle o historii o tym jak długo gram w tą grę
->Coś o sobie
noto tak ... jestem zazwyczaj spokojnym chłopakiem lubiącym pograć sobie czy to w piłkę czy też siatkówkę... a najbardziej w to w jedi ;p bez tej gry to ani rusz hehe, co jeszcze ... obecnie pracuje na kopalni ;p 1050m 900m itd. metrów pod ziemią , powiem wam nie jest lekko ale daje sie rady, przed każdym zjazdem szolom ( coś ala winda ) hełmy z głów i SZCZĘŚĆ BOŻE , posiadam tez własny samochód opel corsa fajne autko , interesuje sie bardzo ale to bardzo piłką nożną kibicuje FC Barcelonie VeB... hmm... może to was zdziwi ale ja nie pije i nie pale a już nie mówić o tych tam jakiś dragach? czy coś takiego. . . dobra resztę sie dowiecie jeżeli sie do was dostane
->
dual saber
->
JKJA
z góry dzięki : sensey
Ostatnio edytowany przez sensey (2008-03-04 18:09:27)