Witamy na forum -nG-
Dawno, dawno temu w odleglej galaktyce zył śmierdzący murzyn ktory byl najleprzy w zbieraniu kapsli po piwie zubr. Ostatnio dowiedział sie ze riki jest rownież zainteresowany kapslami i uczyl sie od wielkiego mace jak ownowac slave. Nieoczekiwanie pojawił sie naru i ich dobry przyjaciel sensey że niby ja:o
Dawno, dawno temu w odleglej galaktyce zył śmierdzący murzyn ktory byl najleprzy w zbieraniu kapsli po piwie zubr. Ostatnio dowiedział sie ze riki jest rownież zainteresowany kapslami i uczyl sie od wielkiego mace jak ownowac slave. Nieoczekiwanie pojawił sie naru i ich dobry przyjaciel sensey że niby ja:o. Okazując wielkie zdziwnienie
Dawno, dawno temu w odleglej galaktyce zył śmierdzący murzyn ktory byl najleprzy w zbieraniu kapsli po piwie zubr. Ostatnio dowiedział sie ze riki jest rownież zainteresowany kapslami i uczyl sie od wielkiego mace jak ownowac slave. Nieoczekiwanie pojawił sie naru i ich dobry przyjaciel sensey że niby ja:o. Okazując wielkie zdziwnienie bo puscil baka
Dawno, dawno temu w odleglej galaktyce zył śmierdzący murzyn ktory byl najleprzy w zbieraniu kapsli po piwie zubr. Ostatnio dowiedział sie ze riki jest rownież zainteresowany kapslami i uczyl sie od wielkiego mace jak ownowac slave. Nieoczekiwanie pojawił sie naru i ich dobry przyjaciel sensey że niby ja:o. Okazując wielkie zdziwnienie bo puscil baka i się nie
Dawno, dawno temu w odleglej galaktyce zył śmierdzący murzyn ktory byl najleprzy w zbieraniu kapsli po piwie zubr. Ostatnio dowiedział sie ze riki jest rownież zainteresowany kapslami i uczyl sie od wielkiego mace jak ownowac slave. Nieoczekiwanie pojawił sie naru i ich dobry przyjaciel sensey że niby ja:o. Okazując wielkie zdziwnienie bo puscil baka i się nie zesral tylko spawiowal.